Ζώδια Σήμερα 28/07: Κράτα τον έλεγχο

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/07: Κράτα τον έλεγχο

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 28 Ιουλίου

Με τη Σελήνη από χθες να έχει περάσει στον Σκορπιό, έχουμε έντονη την ανάγκη να κρατήσουμε τα ηνία και να μη χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είμαστε μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα τα παρατηρούμε, όλα τα εξερευνούμε και θέλουμε να διασταυρώσουμε το κάθε τι γιατί δεν εμπιστευόμαστε εύκολα. Από την άλλη, ο ερωτισμός και το πάθος θα είναι διάχυτοι στην ατμόσφαιρα, οι επιθυμίες μας μεγάλες και οι πόθοι μας αρκετοί και θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, εσείς έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι και ό,τι θέλετε θα γίνει. Άλλωστε ποιος μπορεί να σας αντισταθεί; Δικαίως έχετε πονηρό χαμόγελο και τρίβετε τα χέρια σας από ικανοποίηση.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, επιμένετε εσείς, επιμένουν κι οι άλλοι και όχι μόνο άκρη δε θα βγάλετε, αλλά στο τέλος μπορεί και να τσακωθείτε στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αν κανενός το κεφάλι δε γυρίζει.

Κριοί και Ζυγοί, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και αρχίσετε να τραγουδάτε «έχω πρόβλημα μεγάλο, δε μου φτάνει θέλω κι άλλο».

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved