Ζώδια Σήμερα 20/07: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/07: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 20 Ιουλίου

Η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται σήμερα κι αυτή στον Καρκίνο, θυμίζοντάς μας ότι ό,τι δεν μπορέσαμε να «κλείσουμε» την προηγούμενη, τώρα είναι η τελευταία μας ευκαιρία να το καταφέρουμε, αφού, αν δεν το κάνουμε, εμείς θα ζημιωθούμε αισθηματικά και -ενδεχομένως- και υλικά. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, που δε συγχωρεί καθυστερήσεις, κολλήματα στο παρελθόν και συναισθηματικές αδυναμίες, καθώς η «θέση του» είναι να βάλουμε μπροστά τη λογική και να δούμε στεγνά τι μας συμφέρει και τι όχι. Γεγονός είναι ότι όσο εμείς το κλωθογυρίζουμε και το τυραννάμε, θα έρθει η άλλη πλευρά να το κάνει, δημιουργώντας μας στενοχώρια και απογοήτευση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, καλείστε να παραμερίσετε κάθε συναίσθημα και να κρίνετε και να αποφασίσετε με τη λογική σας, για ό,τι αφορά σε οικογενειακά, συνεργασίες και σχέσεις. Καιρός είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αν δεν κάνατε το «κουμάντο» σας, τώρα θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να πληρώσετε τις επιπολαιότητες ή τις υπερβολές σας, είτε σε οικονομικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved