Ζώδια Σήμερα 18/07: Επαφές και προσεγγίσεις

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/07: Επαφές και προσεγγίσεις

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 18 Ιουλίου

Η Σελήνη θα παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το απόγευμα, οπότε λογικό είναι η μέρα μας να έχει έντονο επικοινωνιακό χαρακτήρα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με αρκετό κόσμο, να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Με το πέρασμά της στον Καρκίνο θα γίνουμε πιο εσωστρεφείς και θα αποζητήσουμε την ηρεμία του σπιτιού και των αγαπημένων μας ανθρώπων. Δεν αποκλείεται όμως να καταπιαστούμε και με οικογενειακά ζητήματα ή τις δουλειές του νοικοκυριού.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι και Καρκίνοι, τραβιέστε μια από εδώ και μια από εκεί, προσπαθώντας να διευθετήσετε προσωπικές υποθέσεις σας. Δεν αποκλείεται να μαζευτείτε στο σπίτι σας αργά, αλλά ικανοποιημένοι απ’ όσα καταφέρατε!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ιδανική είναι μέρα για να φέρετε στο τραπέζι ζητήματα, που θέλατε καιρό να συζητήσετε στη δουλειά, με τη σχέση ή την οικογένειά σας. Αφήστε όμως απέξω το συναίσθημα για να είστε όσο το δυνατό «μέσα στο θέμα» και να μη βαρύνετε την ατμόσφαιρα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved