Ζώδια σήμερα 15/07: Χτύπα το πρόβλημα στη ρίζα του

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/07: Χτύπα το πρόβλημα στη ρίζα του

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 15 Ιουλίου

Η σημερινή μέρα απαιτεί υπομονή, δύναμη και αρκετό σθένος, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος, είτε γιατί έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο, ωθούμαστε να δώσουμε τέλος σε καταστάσεις που δεν σώζονται, να μηδενίσουμε το κοντέρ και να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή, καταστρέφοντας ό,τι είναι παλιό, άχρηστο, μας ταλαιπωρεί ή μας βλάπτει. Τα ξεκαθαρίσματα, οι σκληρές αλλά κι οι καθοριστικές αποφάσεις είναι μονόδρομος όπως επίσης το να ανακαλύψουμε τη ρίζα του κάθε προβλήματος, προκειμένου να το λύσουμε. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αν εμείς το φοβηθούμε, θα το βιώσουμε από την άλλη πλευρά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι από τη στιγμή που μια κατάσταση δε σώζεται, το να προσπαθήσετε να την κρατήσετε με νύχια και με δόντια, μόνο κακό σας κάνει. Θυμηθείτε ότι κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Τώρα δεν το βλέπετε, αλλά σύντομα θα καταλάβετε ότι πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες το να εγκαταλείψετε το πλοίο, δεν είναι εύκολο, αλλά αν βυθίζεται, αρπάξτε μια σωσίβια λέμβο γιατί αν παραμείνετε επιβιβασμένοι, στο τέλος θα βουλιάξετε, οικονομικά και συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved