Ζώδια Σήμερα 14/07: Ευκαιρίες, ευκολίες, αλλά και επιπολαιότητες

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/07: Ευκαιρίες, ευκολίες, αλλά και επιπολαιότητες

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 14 Ιουλίου

Ο Ήλιος στον Καρκίνο, σήμερα, κάνει αντίθεση με τον Δίας στον Αιγόκερω, προσφέροντας μεγάλες δόσεις θετικής ενέργειας, αισιοδοξίας, καλοπέρασης και τύχης. Εύκολες λύσεις και βοήθειες από το πουθενά θα εμφανιστούν και θα μας βγάλουν στον «αφρό», καθώς, επίσης, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα έχουμε σκανδαλώδη εύνοια σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Ωστόσο, το να χαθεί η μπάλα, το να καβαλήσουμε το καλάμι, να θεωρήσουμε ότι μπορούμε να απλώσουμε το χέρι και να πάρουμε ό,τι θέλουμε, το να κάνουμε υπερβολές, να βγάλουμε επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα, να δώσουμε υποσχέσεις που δε θα τηρήσουμε, να επιδείξουμε ανωριμότητα είναι η άλλη όψη της μέρας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, η τύχη σας χτυπά την πόρτα, όμως ό,τι και να σας προσφέρει, οφείλετε το εκτιμήσετε και να μη ζητήσετε τον ουρανό με τα άστρα γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια στο τέλος. Φρενάρετε το ανικανοποίητό σας και απολαύστε ό,τι σας προσφέρεται.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, μια υπερβολή θα σας καταλάβει, θα θέλετε να κάνετε ανοίγματα και να αγγίξετε την κορυφή, αλλά μην εκτίθεστε, αν δεν έχετε τα κατάλληλα προσόντα. Θα έχετε πάντως τα τυχερά σας στον έρωτα, αλλά κρατήστε το μυαλό σας ότι τι παν είναι να περάσετε καλά τώρα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved