Ζώδια Σήμερα 11/07: Πιάνω φωτιά...

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/07: Πιάνω φωτιά...

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 11 Ιουλίου

Η Σελήνη περνά σήμερα στον Κριό, ανεβάζοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο, της εσωτερικής μας θερμοκρασίας και προκαλώντας μας να βγούμε στο προσκήνιο, να διεκδικήσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να μην περιμένουμε με σταυρωμένα τα χέρια να γίνουν όλα όσα επιθυμούμε. Από την άλλη, το ταμπεραμέντο μας είναι φλογερό, είμαστε αυθόρμητοι, ενθουσιώδεις, παρορμητικοί και εξωστρεφείς, οπότε τι καλύτερο από μια έξοδο το σαββατόβραδο, όπου θα διασκεδάσουμε, θα το ξενυχτήσουμε, αφού τα ενεργειακά αποθέματά μας θα είναι μπόλικα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, έχετε έντονο σεξαπίλ, είστε ακαταμάχητοι και κανείς δε μπορεί να φρενάρει την ανοδική σας πορεία σήμερα. Όλα για σας δουλεύουν...

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ξεσπάσματα, καβγάδες και συμφιλιώσεις έχει το μενού της ημέρας ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας ή την οικογένειά σας. Λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει! Μην παίρνετε αμέσως φωτιά!

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ασυγκράτητοι είστε κι εσείς και λίγο «γιούργια» κι ό,τι κάτσει, όσον αφορά στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά σας πάλι, ίσως δώσετε κάτι παραπάνω, αλλά θα περάσετε καλά, οπότε μην το μετανιώστε αύριο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved