Ζώδια Σήμερα 10/07: Αφήσου στη ροή

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/07: Αφήσου στη ροή

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 10 Ιουλίου

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στους Ιχθύς κάποια στιγμή θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, οπότε θα κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και την καλή μας διάθεση, ξεχνώντας δυσάρεστες καταστάσεις και εξαφανίζοντας αρνητικά συναισθήματα. Μιας και είναι Παρασκευή, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα απαραίτητα, χωρίς όμως να καταβάλλουμε κι ιδιαίτερο κόπο, ενώ δεν αποκλείεται το μυαλό μας να είναι στο σαββατοκύριακο, στον ύπνο, την ξεκούραση ή στη θάλασσα και σε οτιδήποτε μας βοηθά να ξαναβρούμε την εσωτερική μας γαλήνη ή να διώξουμε το άγχος και την πίεση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, η χαλάρωση, η περιποίηση του εαυτού σας, ακόμα και μια βόλτα θα σας βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αποβάλλετε ό,τι είναι «τοξικό» για σας. Αν κάποιοι είναι εξπέρ στο να αποκόπτονται και να μεταφέρονται κάπου πιο όμορφα, αυτοί είστε εσείς.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, μια ασαφής ή χαοτική στάση ανθρώπου του σπιτιού ή της δουλειάς σας μπορεί να σας εκνευρίσει, όπως επίσης το θόλωμα των νερών, αλλά οι προσπάθειές σας να τα ξεδιαλύνετε όλα σήμερα θα αποβούν άκαρπες.

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, αφήνεστε στη ροή, έχετε εσωτερική ηρεμία και αυτό είναι καλό για σας γιατί ό,τι κάνετε ή επιλέξετε θα έχει θετικά αποτελέσματα

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved