Ζώδια σήμερα 09/07: Κοίτα με τα μάτια της καρδιάς

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 09/07: Κοίτα με τα μάτια της καρδιάς

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 09 Ιουλίου

Η Σελήνη, σήμερα το πρωί, θα περάσει στους Ιχθύς, οπότε και αναμένεται μια Πέμπτη σχετικά ήρεμη. Δε θα έχουμε καμία διάθεση να χαλαστούμε για ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας, αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να αναβάλλουμε και κάποια που δεν είναι τόσο επείγοντα. Από την άλλη, βλέπουμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική, επικεντρώνοντας στη μεγάλη εικόνα και όχι στις επιμέρους λεπτομέρειες, χρησιμοποιούμε τη διαίσθηση και όχι τη λογική μας, ενώ, εκτός από πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι, θα είμαστε και πιο ευεπηρέαστοι από πρόσωπα ή καταστάσεις του περιβάλλοντός μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, όλα κινούνται σύμφωνα με τους ρυθμούς σας, οπότε δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα. Ίσα-ίσα που θα έχετε και τις όμορφες στιγμές σας μέσα στη μέρα.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, προσπαθήστε να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας και όχι με τη λογική κάποια πράγματα, που αφορούν στα αγαπημένα σας πρόσωπα και το δάσος όχι το δέντρο για ό,τι αφορά στη δουλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, από τις καλύτερες μέρες σας θα είναι αυτή, με το συναίσθημα να σας τυλίγει, αλλά και διάφορα όμορφα να συμβαίνουν τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved