Ζώδια σήμερα 08/07: Κράτα την ψυχραιμία σου!

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/07: Κράτα την ψυχραιμία σου!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 08 Ιουλίου

Σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη κι ο εκνευρισμός διάχυτος. Μια κουβέντα ή παρατήρηση, μπορεί να καταλήξει σε χοντρή παρεξήγηση και μάλωμα. Ο εγωισμός θα είναι μεγάλος, η ευερεθιστότητα ή η ευθιξία μας επίσης, οπότε η ένταση, τα ξεσπάσματα και οι καβγάδες περιλαμβάνονται στο μενού της ημέρας, ακόμα και για ζητήματα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Προσοχή χρειάζεται και στις δουλειές, στον χειρισμό μηχανημάτων κι εργαλείων ή τις μετακινήσεις μας γιατί εξ αιτίας της βιασύνης ενδέχεται να υπάρξουν ατυχήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σας πιάνει κρίση! Έτοιμοι είστε να εκραγείτε και να πάρετε παραμάζωμα, όποιον σας πει κουβέντα ή σας εναντιωθεί σήμερα. Προσπαθήστε να κρατηθείτε ψύχραιμοι για να γίνει η δουλειά ή το σπίτι σας πεδίο μάχης.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες νεύρα πολλά θα έχετε, με φίλους, πρώην και νυν αλλά και εξ αιτίας απρόσμενων εξόδων. Ίσως όμως κάπου ευθύνεστε κι εσείς με μια συμπεριφορά σας!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι προσοχή στα λόγια αλλά και τις κινήσεις σας! Δε θέλει και πολύ να κόψετε επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σας ή να χτυπήσετε! Πιθανή είναι και μια βλάβη εξοπλισμού ή μέσου επικοινωνίας ή μεταφοράς σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved