Ζώδια Σήμερα 05/07: Έκλειψη στον Αιγόκερω - Κόψε το νήμα που σε δένει με το παρελθόν

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/07: Έκλειψη στον Αιγόκερω - Κόψε το νήμα που σε δένει με το παρελθόν

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 05 Ιουλίου

Ο κύκλος των εκλείψεων -για τη συγκεκριμένη περίοδο- κλείνει σήμερα, καθώς έχουμε ταυτόχρονα Πανσέληνο και Μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, η οποία κάνει επιτακτική την ανάγκη να αναλάβουμε δράση, παίρνοντας σοβαρά όμως υπόψη μας ότι το παρόν και το μέλλον μας εξαρτάται από τα πεπραγμένα του παρελθόντος και τα μαθήματα που πήραμε. Κι αν δεν απαλλαγούμε από παθογένειες, κακές συνήθειες και ό,τι μας κρατά πίσω δεν πρόκειται να πάμε μακριά. Γι’ αυτό, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς, να αναγνωρίσουμε λάθη, να αποδώσουμε ευθύνες και να κλείσουμε οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ο περιορισμός από τη μια και ο ρεαλισμός από την άλλη σας δημιουργούν απογοήτευση αφού δεν έχει σημασία τι θέλετε, αλλά τι πρέπει να γίνει. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι άρχισαν τα όργανα! Περιορίστε τη δράση σας, οργανώστε την πολεμική τακτική σας και βάλτε τα πράγματα στη θέση τους, σε δουλειά και σπίτι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες περάστε από το ταμείο γιατί ήρθε η ώρα της πληρωμής σας. Θα πάρετε, θα δώσετε; Όλα εξαρτώνται από τη σωστή διαχείριση που κάνατε τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved