Ζώδια Σήμερα 04/07: Εκνευρισμός και άγχος

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 04/07: Εκνευρισμός και άγχος

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 04 Ιουλίου

Σήμερα, η Σελήνη, μπαίνοντας στον Αιγόκερω, θα συγκρουστεί με τον Άρη στον Κριό, οπότε σίγουρα δε μιλάμε για το πιο ήρεμο και ξένοιαστο Σάββατο, αφού με το «καλημέρα» θα είμαστε ευερέθιστοι, εύθικτοι και έτοιμοι να περάσουμε στην αντεπίθεση, για κάθε παρατήρηση, σχόλιο ή παρέμβαση που θα μας γίνει, καθώς θα εκλαμβάνεται τελείως λανθασμένα. Γενικά, θα έχουμε εσωτερική ένταση, συναισθηματική αστάθεια, εκνευρισμό και άγχος για ό,τι θέλουμε να γίνει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ξεσπάσματα και να δημιουργήσουμε ή να δημιουργηθούν από την άλλη πλευρά τσακωμοί, διαμάχες και ανταγωνισμοί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είστε στην τσίτα κι έτοιμοι να βγάλετε νύχια με το παραμικρό, κάτι που όπως καταλαβαίνετε δεν δημιουργεί και την πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα ούτε στο σπίτι ούτε στη σχέση σας. Και ως γνωστό, όποιος ψάχνει, βρίσκει αιτίες να τσακωθεί.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι φωνάζετε, ξεσπάτε και είναι πιθανό να ξεφύγετε από τα όριά σας είτε οικονομικά είτε ερωτικά και μετά να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε από το θυμικό σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved