Ζώδια Σήμερα 02/07: Είσαι σίγουρος ότι πήρες το μάθημά σου;

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/07: Είσαι σίγουρος ότι πήρες το μάθημά σου;

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 02 Ιουλίου

Σήμερα, ο Κρόνος αποφασίζει να γυρίσει πίσω στο «σπίτι» του, στον Αιγόκερω και να παραμείνει εκεί μέχρι και τον Δεκέμβριο, δηλαδή, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, που έχει ξεκινήσει από τις 12 Μαΐου ευνοώντας ή δυσαρεστώντας τα ζώδια του γ΄ δεκαημέρου. Από τη μια λοιπόν, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για να πράξουμε τα δέοντα, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δικαιωθούμε, να κλείσουμε υποθέσεις και να βάλουμε όρια, που πριν δεν προλάβαμε ή δεν ευνοούσαν οι συνθήκες. Από την άλλη, ίσως ξαναφορτώσει με ευθύνες και υποχρεώσεις, να βάλει εμπόδια, να ξαναφέρει άλυτα προβλήματα στην επιφάνεια ή να περιορίσει όποιον/α δεν πήρε, την πρώτη φορά, το μάθημά του!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, εσείς ανήκετε στην πρώτη κατηγορία, αυτών που θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να δικαιωθούν, να αποδείξουν ότι αξίζουν, αλλά και να έχουν τον τελευταίο λόγο!

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, αφού κάποια εμπλοκή ή πρόβλημα θα επανεμφανιστεί είτε στην προσωπική-οικογενειακή είτε στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας φορτώσει με άγχος, χρονική πίεση, αλλά και περισσότερες υποχρεώσεις και θα σας αναγκάσει να βρείτε οριστική λύση.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία! Ίσως στην πορεία ανακαλύψετε ότι ό,τι κι αν συμβεί ή δε γίνει ποτέ στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας ήταν για να προστατευτείτε κι όχι επειδή τιμωρείστε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας δίνεται, να κλείσετε υποθέσεις σας και να φερθείτε πιο επαγγελματικά ή υπεύθυνα γιατί μόνο έτσι θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας. Δεν αποκλείεται κιόλας να σας ξαναζητηθεί να βάλετε κάπου πλάτη! Αν απογοητεύσετε, εσείς θα είστε οι χαμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved