Ζώδια Σήμερα 25/06: Σε mode «προσγείωσης»

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/06: Σε mode «προσγείωσης»

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 25 Ιουνίου

Μέχρι το βραδάκι, η Σελήνη στον Λέοντα θα μας τροφοδοτεί με κέφι, ζωντάνια και διάθεση να κάνουμε ένα σωρό όμορφα ή ιδιαίτερα πράγματα που μας αναζωογονούν ή μας κάνουν να νιώθουμε πιο δημιουργικοί, αλλά και μας βγάζουν από τη μονοτονία και τη βαρεμάρα.

Με το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο, οι δυνάμεις μας ίσως σταδιακά αρχίσουν να μας εγκαταλείπουν ή το ενδιαφέρον μας να στραφεί προς τα πρακτικά ή αναγκαία που χρειάζεται να γίνουν, οπότε χωρίς να το καταλάβουμε να μπούμε σε mode «προσγείωσης» ή θα επανέλθουμε στους συνηθισμένους μας ρυθμούς.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες και Παρθένοι (οι δεύτεροι από το βράδυ) είστε οι βασικοί πρωταγωνιστές της μέρας, οπότε οφείλετε να παρουσιάσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να πάρετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες μην ανησυχείτε και κυρίως μην εκνευρίζεστε από εγωκεντρικές ή επικριτικές συμπεριφορές στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Είναι ένα φαινόμενο που θα εξασθενήσει σύντομα, οπότε γιατί να χαλαστείτε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, μπορείτε να βελτιώσετε την όποια κατάσταση, ερωτική ή οικονομική, αρκεί να τολμήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved