Ζώδια Σήμερα 22/06: Κυμαινόμενη διάθεση

Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/06: Κυμαινόμενη διάθεση

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 22 Ιουνίου

Η Σελήνηκαι σήμερα θα βρίσκεταιστον Καρκίνο, μάλιστα θα κάνει αντίθεση πρώτα με τον Πλούτωνα και μετά με τον Δία στον Αιγόκερω, προκαλώντας μας πλήθος συναισθημάτων αρνητικών ή θετικών. Οι εναλλαγές στη διάθεσή μας θα είναι αρκετές και από την δυσαρέσκεια και την καχυποψία θα περάσουμε στην υπερβολή, από την εσωστρέφεια στην εξωστρέφεια, από τα παράπονα και τη γκρίνια στην ανεμελιά και την χαλαρότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα λυθούν παρεξηγήσεις με τα πολύ δικά μας πρόσωπα ή τουλάχιστον θα βγάλουμε από μέσα μας όσα νιώθουμε, κάτι που προς στιγμή μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Μόνο έτσι όμως δε θα τα έχουμε βάρος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να σας πάρει από κάτω, ενδεχομένως γιατί δεν θέλατε ή δεν είστε ευχαριστημένοι με μια κατάσταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, όμως αργότερα θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι και τόσο σοβαρή για να σας ρίξει.

Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, το αίσθημα της ανασφάλειας, τόσο στον ερωτικό, όσο και τον οικονομικό τομέα, προς στιγμή θα σας δημιουργήσει άγχος. Όμως δε συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αν εσείς κάνετε σωστό κουμάντο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved