Ζώδια σήμερα 16/06: Σημασία δεν έχει το πότε, αλλά το Αν θα γίνει κάτι

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/06: Σημασία δεν έχει το πότε, αλλά το Αν θα γίνει κάτι

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 16 Ιουνίου

Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη στον Κριό, θα μας σπρώχνει να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, ελέω Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ίσως εμφανιστούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο μας ή κάποιοι επιχειρήσουν να βάλουν φρένο στις επιδιώξεις μας. Από την άλλη, και ο Δίας θα μας ωθεί συνεχώς και κάποια στιγμή ίσως φτάσουμε στην υπερβολή.

Από εκεί και πέρα, η Σελήνη περνά στον Ταύρο, αφού δημιουργήσει πρόσκαιρη ένταση, με το τετράγωνό της με τον Κρόνο, θα ρίξει κάπως τους τόνους, υπενθυμίζοντάς μας ότι σημασία δεν έχει το πότε θα γίνει κάτι αλλά το να γίνει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, από το ναδίρ στο ζενίθ κινείστε, ισορροπία μηδέν! Τα έντονα συναισθήματα σας διακατέχουν και λογικό είναι να υπάρχουν αψιμαχίες στο περιβάλλον, τη σχέση ή τη δουλειά σας.

Ταύροι, θα τρακαριστείτε λίγο το μεσημέρι, μετά όμως θα δώσετε σεμινάρια για το «όλα γίνονται στην ώρα τους», ποτέ πριν ή πιο μετά. Η χαλαρότητα και ταυτόχρονα η αξιοπιστία που βγάζετε σας κάνει ακαταμάχητους.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έργα χρειάζονται όχι λόγια!Έτσι θα πείσετε και για το δίκιο σας και θα πάρετε την αποδοχή των υπολοίπων.Αποδείξτε στην πράξη όσα θέλετε να περάσετε στους άλλους.

Kριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι,τόσο στα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σας, φροντίστε να πάρετε αυτά που σας αναλογούν! Όχι χωρίς κέρδος κέρατα...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved