Ζώδια σήμερα 15/06: Εδώ και τώρα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 15/06: Εδώ και τώρα!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 15 Ιουνίου

Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στον Κριό, εξ ου και ο αναβρασμός που επικρατεί, αλλά και η παρόρμηση να κάνουμε διάφορα. Υπάρχει ανυπομονησία, βιασύνη και ενθουσιασμός, που εύκολα όμως μπορούν να μετατραπούν σε νεύρα και να προκαλέσουν εντάσεις, αν κάτι δε γίνει «εδώ και τώρα». Ο αυθορμητισμός, επίσης, θα μας σπρώχνει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, αλλά και να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε, χωρίς να τα επεξεργαστούμε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να φανούμε κάπως απότομοι ή σκληροί. Ωστόσο, κανείς δε θα μας χρεώσει ψευτιά ή υποκρισία, εφ’ όσον οι αντιδράσεις μας θα είναι άμεσες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, με την ζωντάνια και τη σεξουαλικότητα να ξεχειλίζει από μέσα σας. Δύσκολα συγκρατείστε, εύκολα λέτε όσα νιώθετε και σε όποιον αρέσετε...

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί να ρίξετε ένα καβγά με ανώτερό σας, το ταίρι ή μέλος της οικογένειάς σας, αλλά γρήγορα θα ξεπεραστεί, αν βέβαια δεν το παρατραβήξετε. Αρκεστείτε να βγάλετε αυτά που νιώθετε.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, σας έχει ανοίξει η όρεξη, όμως βιάζεστε και αυτό μπορεί να μην είναι υπέρ σας οικονομικά ή ερωτικά! Ξαναβρείτε τον έλεγχό σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved