Ζώδια Σήμερα 14/06: Στις επάλξεις!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/06: Στις επάλξεις!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 14 Ιουνίου

Δραστήριους, μαχητικούς και ετοιμοπόλεμους μας θέλει η Σελήνη που περνά σήμερα στον Κριό, βοηθώντας μας να γεμίσουμε αυτοπεποίθηση, να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε άμεσα, χωρίς να φάμε περισσότερο χρόνο. Κι αν ήμασταν διστακτικοί ή επιφυλακτικοί, τώρα θα βγούμε μπροστά με φόρα και αν χρειαστεί, θα περάσουμε στην επίθεση και θα δώσουμε τον αγώνα μας, με θάρρος και αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, μας προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα, που δεν είναι εύκολο ούτε να αδιαφορήσουμε, ούτε να υποκριθούμε, αλλά ούτε και να τα κοντρολάρουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε δυνατοί, διεκδικητικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, οπότε κάθε προσπάθειά σας να πάρετε ό,τι επιθυμείτε, προκειμένου να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, τεταμένο θα είναι το κλίμα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Ο εγωισμός όμως θα το εντείνει περισσότερο και δε θα λύσει κανένα θέμα.

Παρθένοι και Ιχθύες κάθε παρορμητική ενέργεια στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας μπορεί να φαίνεται παρακινδυνευμένη, ίσως όμως είναι και η πιο σωστή και πρέπει να την τολμήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved