Ζώδια Σήμερα 11/06: Το ψέμα, του ψέματος...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 11/06: Το ψέμα, του ψέματος...

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 11 Ιουνίου

Ο Ήλιος στους Διδύμους τετραγωνίζεται σήμερα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, οπότε καλό θα ήταν να παραμείνουμε επιφυλακτικοί και να μην εμπιστευόμαστε κανένα, κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε καλά πρόσωπα και πράγματα γιατί το ψέμα θα πάει σύννεφο και είναι μάλλον βέβαιο ότι θα απογοητευτούμε. Αν, μάλιστα, τα έχουμε εξιδανικεύσει, το πιο πιθανό είναι να διαψευστούμε. Από την άλλη, δεν αποκλείονται λανθασμένοι χειρισμοί κι εκτιμήσεις με τα ανάλογα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ μια εξαπάτηση ή παραπλάνηση θα μας αποπροσανατολίσει πλήρως και θα ξοδέψουμε τον χρόνο και την ενέργειά μας άδικα. Βέβαια, αν θέλουμε να κρύψουμε κάτι ή να κοροϊδέψουμε, η μέρα είναι ιδανική.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, για σας βαράει η καμπάνα! Είτε είστε... θύτες είτε θύματα, το πιο πιθανό είναι να σας πιάσουν στα πράσα ή να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο με την αφέλειά σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μην εμπιστεύεστε όσους σας προσεγγίζουν, κυρίως όσους σας τάζουν διάφορα. Από την άλλη, κι εσείς μπορείτε να πουλήσετε το παραμύθι σας και να βρείτε πρόθυμους... αγοραστές!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved