Ζώδια Σήμερα 29/05: Δεν ξεχνάμε τίποτα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 29/05: Δεν ξεχνάμε τίποτα!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 29 Μαΐου

Ο Ερμήςπερνά σήμερα στον Καρκίνο και μας στρέφει στα παλιά, όχι για να τα ξαναζήσουμε, αλλά να διδαχτούμε και να βοηθηθούμε τώρα ή στο άμεσο μέλλον. Η επαφή μας με το παρελθόν, είτε σαν επαφές είτε σαν αναμνήσεις ή νοσταλγία για στιγμές και πρόσωπα που μοιραστήκαμε πράγματα ή περάσαμε όμορφα, θα είναι συχνή. Ας μην ξεχνάμε ότι σαν ζώδιο ο Καρκίνος έχει απίστευτη μνήμη. Από την άλλη, θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί στην επικοινωνία μας, πιο μαζεμένοι στις συναναστροφές μας, διστακτικοί στην έκφραση και σε νέες γνωριμίες, ενώ οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας θα επηρεάζονται κατά μεγάλο βαθμό από το συναίσθημα και τη διαίσθησή μας που θα είναι αρκετά οξυμένη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, θυμάστε τα πάντα, έχετε εμπειρίες, σας δίνεται κι η δυνατότητα, οπότε με όπλο τη διαίσθησή σας μπορείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις προς το συμφέρον σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι το τι έγινε τότε και το τι ισχύει σήμερα κι αν είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να βάλετε το καινούργιο σας κρασί σε παλιό βαρέλι. Σκεφτείτε και αποφασίστε για τα θέματά σας με βάση τα τωρινά σας δεδομένα.

Δίδυμοι και Τοξότες θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για να καλύψετε τις ανάγκες σας, οικονομικές ή σεξουαλικές, προστατεύοντας παράλληλα ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα, για να μη μείνετε εκτεθειμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved