Ζώδια Σήμερα 26/05: Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/05: Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 26 Μαΐου

Η Σελήνηθα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο κι όχι μόνο θα φέρει στο μυαλό μας καταστάσεις ήστιγμές του παρελθόντος, προκαλώντας μας αρκετά συναισθήματα, ευχάριστα, κυρίως δυσάρεστα, καθώς στην πορεία της θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά θα μας δημιουργήσει και έντονη κυκλοθυμία και εναλλαγές στη διάθεσή μας για ό,τι ζήσαμε και μας πλήγωσαν ή μας αδίκησαν. Προς το βράδυ ωστόσο που θα βρει τον Δία στον Αιγόκερω απέναντί της, θα έρθουν στη μνήμη μας και τα καλά, οπότε και θα ελαφρύνουμε, θα γελάσουμε και ιδίως θα ηρεμήσουμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, αφήστε το παρελθόν και πιάστε το παρόν γιατί τον χρόνο πίσω δεν μπορείτε να τον γυρίσετε. Πάρτε τα μαθήματά σας και πορευτείτε ανάλογα.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι επηρεάζεστε συναισθηματικά από την οικογένεια ή τη σχέση σας και οι αποφάσεις σας δεν είναι αντικειμενικές, οπότε θα χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα.

Δίδυμοι και Τοξότες ξαφνικά θα σας πιάσει μια ανασφάλεια για τα οικονομικά ή τα ερωτικοσεξουαλικά σας, ίσως μάλιστα μαζευτείτε στο καβούκι σας, αλλά σύντομα θα το ξεπεράσετε και θα μπείτε στη φάση του «πάρ’ τα όλα».

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved