Ζώδια Σήμερα 22/05: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει υποψιασμένο για όλα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 22/05: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει υποψιασμένο για όλα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 22 Μαΐου

Σήμερα έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, που γίνεται στους Διδύμους, η οποία μας φέρνει μπροστά σε διλήμματα και διχασμούς και μας καλεί να επιλέξουμε το μονοπάτι. Ωστόσο, τόσο ο Άρης στους Ιχθύς, όσο και το τετράγωνο του Ερμή στο ίδιο ζώδιο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα, αφού αυτό που βλέπουμε ή νομίζουμε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, να έχουμε λανθασμένη πληροφόρηση, να μας κοροϊδέψουν ή να μας εξαπατήσουν. Αν και το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το να μην κάνουμε τίποτα, αν χρειάζεται, στο μόνο που μπορούμε να βασιστούμε η διαίσθησή μας, προσευχόμενοι να μην είναι λανθασμένη. Πάντως, πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί και υποψιασμένοι για όλα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, λέει η λαϊκή ρήση και καλό θα ήταν να την εφαρμόσετε και να μην κάνετε τον κόπο να ψάξετε πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα, αφού χρόνο θα φάτε, αλλά άκρη δε θα βγάλετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι εμπιστευτείτε τη φωνούλα μέσα σας κι αν κάτι δε σας πάει καλά, βρείτε μια ωραιότατη δικαιολογία για να αποφύγετε να δώσετε απαντήσεις. Καλύτερα να αμφιβάλλουν για σας, παρά να βγείτε χαμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved