Ζώδια Σήμερα 19/05: Εκτός πορείας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 19/05: Εκτός πορείας

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 19 Μαΐου

Και σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό, όμως είναι που είναι φορτσάτη από μόνη της, έρχεται και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να «φουντώσουμε» ακόμα περισσότερο, αφού θα υποκινήσει διάφορα θέματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κόντρες και «συρράξεις». Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Δίας στον Αιγόκερω που μεγεθύνει τα πράγματα, οπότε εκτός των παρεμβάσεων ή των «στοπ», που θα μας βάλουν άλλοι, δε μπορούμε να κάνουμε του κεφαλιού μας και είναι πιθανό να βγούμε εκτός πορείας, από βιασύνη, ενθουσιασμό ή εμπόδια που θα συναντήσουμε στο δρόμο μας και τα αποτελέσματά μας να είναι αρνητικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν είναι η μέρα κατάλληλη για να αψηφήσετε τις συνέπειες των πράξεών σας, αφού το τίμημα δε θα είναι αμελητέο. Προσέξτε με ποιον τα βάζετε στη δουλειά και μην λειτουργείτε παρορμητικά στη σχέση ή την οικογένειά σας, καθώς κινδυνεύετε να πάθετε λάστιχο.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες κάπου στην πορεία θα χάσετε το μυαλό, θα βρείτε το συναίσθημα, θα γίνετε ασυγκράτητοι και είτε ερωτικά είτε οικονομικά, ωστόσο, φροντίστε μετά να μην κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved