Ζώδια Σήμερα 18/05: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/05: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει...

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 18 Μαΐου

... Θάρρος η ζωή μας θέλει, το λέει και το τραγούδι και σήμερα, η Σελήνη στον Κριό θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα πάνω μας γρήγορα και να επανέλθουμε δριμύτεροι, με περισσότερο δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε. Μάλιστα, αν χρειαστεί να περάσουμε στην επίθεση και να δώσουμε μάχη, θα το κάνουμε με ιδιαίτερη ευκολία, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Άλλωστε, τα συναισθήματά μας είναι έντονα, η αμεσότητα, η ευθύτητα κι η παρόρμησή μας μεγάλη και το να δράσουμε θεωρείται μονόδρομος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί είστε ασυγκράτητοι. Η έντονη σεξουαλικότητά σας και το μαχητικό σας πνεύμα σας χρήζουν νικητές κάθε προσπάθειάς σας για βελτίωση των προσωπικών σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, λίγο εσείς που τα παίρνετε εύκολα, λίγο οι άλλοι που δεν έχουν καμία υπομονή, πολύ πιθανόν να διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται υπό συναισθηματική φόρτιση είναι παρακινδυνευμένη, αλλά αξίζει να τολμήσετε στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας, αν θέλετε να επικρατήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved