Ζώδια σήμερα 16/05: Εκούσια φυγή από την πραγματικότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 16/05: Εκούσια φυγή από την πραγματικότητα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 16 Μαΐου

Η Σελήνη, που έχει περάσει από χθες, στους Ιχθύς, εγγυάται ένα ήρεμο και χαλαρό Σάββατο που πραγματικά έχουμε ανάγκη, γι’ αυτό και δε θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να ταράξει τη γαλήνη μας και να χαλάσει τη διάθεσή μας. Επιλέγοντας το δρόμο της μη φθοράς ή της φυγής από την πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι να αποτραβηχτούμε στον κόσμο μας, να κάνουμε τα λιγότερα, να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε άγχη και δουλειές, να αφήσουμε πρακτικά ζητήματα στην άκρη, κυρίως όμως να μη σταθούμε σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Πάντως, θα έχουμε την τάση να τα δούμε όλα ωραιοποιημένα, πιο ρομαντικά, να κάνουμε focus στη θετική πλευρά ή να ξυπνήσουν οι ευαισθησίες μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες χαλαρώστε κι απολαύστε τη μέρα σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, βγάλτε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και πλανέψτε με τον αισθησιασμό σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες μην ασχολείστε με λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόσο σημασία… κι αν κάποιοι επιμένουν, αδιαφορήστε και αφήστε τους να κοπανιούνται.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, σημασία έχει το πώς νιώθετε κι όχι τι είναι σωστό ή λάθος. Αν είστε καλά με τις επιλογές σας, ερωτικές ή οικονομικές, μη σκέφτεστε το αύριο. Άλλωστε όλα ρευστά είναι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved