Ζώδια Σήμερα 14/05: Το παρελθόν γίνεται παρόν και το μέλλον μπαίνει στην αναμονή

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 14/05: Το παρελθόν γίνεται παρόν και το μέλλον μπαίνει στην αναμονή

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 14 Μαΐου

Η Αφροδίτη, που από τις 12/5 βρίσκεται σε στάση, πλέον γυρνά ανάδρομη σήμερα όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 26/6. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα,το να δημιουργηθεί μια νέα σχέση θα είναι αρκετά δύσκολο, όπως επίσης και να τηρηθούν οι όροι μιας συμφωνίας. Επιπλέον, καλό θα ήταν να μην περιμένουμε να τηρηθούν υποσχέσεις και να αποφύγουμε οποιαδήποτε αγορά ρούχων, παπουτσιών και καλλυντικών, αισθητικές παρεμβάσεις ή επεμβάσεις. Ωστόσο, μας δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε την απόφασή μας για ένα χωρισμό, να ξανασυναντηθούμε με πρώην μας για να ξεκαθαρίσουμετην κατάσταση, να σκεφτούμε το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, να αξιοποιήσουμε παλιά ρούχα, αξεσουάρ, αντικείμενα, έπιπλα ή είδη διακόσμησης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες και να μη θέλετε να έχετε καμία επαφή με το παρελθόν, αυτό θα έρθει να σας βρει και να σας αναγκάσει να επαναξιολογήσετε θέσεις, πρόσωπα και πράγματα. Αν ήσασταν με το ένα πόδι για αλλαγές στο σπίτι, στην προσωπική σας ζωή ή τη δουλειά σας, αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι πρώην, χρήματα και οικονομικές υποθέσεις όλα... ξαναγυρνούν και συνειδητοποιείτε ότι οτιδήποτε δε «λύνεται», αργά ή γρήγορα, επανεμφανίζεται στη ζωή σας. Βέβαια, τώρα μπορεί να κάνετε ρελάνς και να περάσετε μπροστά και με διαφορά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved