Ζώδια Σήμερα 09/05: Βγάλε τα εσώψυχά σου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 09/05: Βγάλε τα εσώψυχά σου!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 9 Μαΐου

Σήμερα, ο Ερμής στον Ταύρο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνας στον Αιγόκερω και το Σάββατο κάθε άλλο παρά χαλαρό θα είναι, αφού αυτόματα προσέχουμε τι κάνουμε, ακόμα περισσότερο τι λέμε και πού, όχι μόνο γιατί είμαστε καχύποπτοι, αλλά γιατί δε θέλουμε να εκθέσουμε ή να εκτεθούμε. Το μάτι μας δεν αφήνει τίποτα να περάσει απαρατήρητο, το στόμα είναι σφραγισμένο, το μυαλό απεργάζεται σχέδια και η επιφύλαξη στην επικοινωνία μας είναι φανερή. Γενικά, το «κρυφτό» και το «μυστικό» θα παιχτεί πολύ σήμερα σε συναντήσεις και συζητήσεις, θα γίνουν διάφορες εξομολογήσεις, ενώ θα το ρίξουμε στην έρευνα πληροφοριών και στοιχείων, που μπορεί να μας φανούν πολύτιμα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Αιγόκεροι βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας! Εφ’ όσον είστε αφοσιωμένοι και δουλευταράδες και επίμονοι, γρήγορα θα δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί και Υδροχόοι μην υποτιμάτε κανέναν και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη γιατί θα βρείτε απέναντί σας τοίχο. Το ότι κάποιος δε σας φέρνει ανοιχτά αντίρρηση δε σημαίνει ότι συμφωνεί κιόλας με ό,τι κάνετε.

Δίδυμοι και Τοξότες κινηθείτε αθόρυβα, χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε και θα πετύχετε αυτά που θέλετε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved