Ζώδια Σήμερα 28/04: Αναγκαστικές επιλογές και περιορισμοί

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/04: Αναγκαστικές επιλογές και περιορισμοί

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 28 Απριλίου

Δεν πρόλαβε να μπει ο Ερμής στον Ταύρο και σήμερα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οπότε η Τρίτη μας δε θα είναι και η πιο εύκολη. Πολλά θα μας προβληματίσουν, διλήμματα θα μας βασανίσουν, θα δυσκολευτούμε να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις ή θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας φαίνεται πιο σωστό κι όχι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Από την άλλη, μια δυσάρεστη είδηση θα μας στενοχωρήσει, ενώ ένα πρόβλημα της καθημερινότητας, βλάβη ή εμπλοκή πιθανόν να μας ταλαιπωρήσουν αρκετά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα παιδευτείτε, θα απογοητευτείτε, ενδεχομένως και να μελαγχολήσετε από τα προβλήματα που θα ανακύψουν στο περιβάλλον σας. Πιθανόν να θυσιάσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας τσάμπα, αφού κάποια δε θα καταφέρετε να τα λύσετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μια κακοτυχία θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κι αυτά που θέλετε δεν τα έχετε, όμως μην παραιτείστε, εκτός κι αν ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Οικονομικά και ερωτικά πάντως ένα σφίξιμο θα το έχετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved