Ζώδια σήμερα 22/04: Μην παίρνεις πολύ φόρα γιατί θα βρεις σε τοίχο!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 22/04: Μην παίρνεις πολύ φόρα γιατί θα βρεις σε τοίχο!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 22 Απριλίου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι το βράδυ, δίνοντας στην μέρα μας ένταση, πάθος, ορμή και ταχύτητα, αφού θα έχει κάποια στιγμή και τη συντροφιά του Ερμή. Η τάση μας για να ανεξαρτησία θα είναι μεγάλη, το ίδιο και η ανυπομονησία μας, αν μια κατάσταση δεν εξελίσσεται με τους δικούς μας ρυθμούς, γι’ αυτό και δε θα διστάσουμε να την παρατήσουμε και να ψάξουμε για κάτι άλλο που θα μας συγκινεί περισσότερο. Ωστόσο, άσκοπες ενέργειες και αψυχολόγητες κινήσεις και αποφάσεις θα έχουν και το ανάλογο τίμημα αφού κάποια στιγμή θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω. Το να βάλουμε καινούργιους στόχους και να τους παρατήσουμε μπροστά στο πρώτο εμπόδιο ή να μην έχουμε θετικό αποτέλεσμα είναι επίσης πιθανό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, γκαζώνετε για να καταφέρετε ό,τι θέλετε αλλά θα βρείτε αρκετά εμπόδια στο δρόμος σας. Μάλιστα στην προσπάθειά σας να τα πάρετε σβάρνα, το πιο πιθανό είναι να βγείτε εσείς εκτός πορείας!

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η υπομονής σας εξαντλείται και κι αν δε βάλετε τώρα τα όριά σας ή δεν φρενάρετε έγκαιρα όποιο πρόσωπο σας προκαλέσει ή κάνει του κεφαλιού του, τότε δε θα αποφύγετε τη στραβή και θα πληρώσετε και τη νύφη.

Παρθένοι και Ιχθύες, από τη μια, η λίμπιντό σας θα κάνει πάρτι κι από την άλλη, οι ανάγκες θα σας έχουν με το χέρι στην τσέπη. Δεν είναι η σημερινή μέρα για να ξανοίγεστε!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved