Ζώδια Σήμερα 20/04: Ή τώρα ή καθόλου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 20/04: Ή τώρα ή καθόλου!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 20 Απριλίου

Η Σελήνη θα περάσει σήμερα στον Κριό, δίνοντάς μας ενθουσιασμό, παρόρμηση, ταχύτητα και μαχητικότητα. Παίρνουμε πρωτοβουλίες, «τρέχουμε» πράγματα, ζούμε τη στιγμή, χωρίς να μας ενδιαφέρει το χθες ή το αύριο. Το σήμα κατατεθέν της είναι το «στη βράση κολλάει το σίδερο» και γι’ αυτό ό,τι θέλουμε να κάνουμε, θα το κάνουμε τώρα, άφοβα και αποφασιστικά. Από την άλλη, θα είμαστε ειλικρινής σε βαθμό παρεξήγησης, αυθόρμητοι και άμεσοι ως προς το τι επιθυμούμε, τι μας αρέσει ή μας ενοχλεί και τι νιώθουμε, θετικό ή αρνητικό, χωρίς να νοιαστούμε αν είναι «σωστό» ή όχι!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε μια κινούμενη φλόγα και μπορείτε να κάψετε καρδιές. Η σεξουαλικότητα και η μαχητικότητά σας κάνει τον κάθε στόχο σας να φαίνεται ακόμα πιο εύκολος.

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι βάλετε τώρα τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μη διστάζετε, σκεφτόμενοι τις αντιδράσεις που θα συναντήσετε. Λογικό είναι σε κάποιους να μην αρέσουν.

Παρθένοι και Ιχθύες το να γίνετε κατά τι πιο τολμηροί και δυναμικοί στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας ίσως αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved