Ζώδια Σήμερα 10/04: Αφοσιώσου στο σκοπό σου

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/04: Αφοσιώσου στο σκοπό σου

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 10 Απριλίου

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Σκορπιό και σε ό,τι μας αρέσει, ό,τι θέλουμε, με ό,τι κι αν καταπιαστούμε, θα βγάλουμε ένταση και πάθος προκειμένου να το καταφέρουμε. Η μετριοπάθεια δεν είναι στοιχείο της ημέρας, αντίθετα η οξυδέρκεια, η θέληση και η αποφασιστικότητα είναι αυτά που κυριαρχούν, γι’ αυτό και δεν έχουμε κανένα σκοπό να υποχωρήσουμε ή να παραιτηθούμε από τις προσπάθειές μας, ακόμα και αν εμφανιστούν διάφορα εμπόδια στο δρόμο μας. Δε δεχόμαστε διαφορετική κουβέντα ή συμβουλή, είμαστε απόλυτοι, επίμονοι όσο δεν πάει και με πλήρη επίγνωση γι’ αυτό που πάμε να κάνουμε, εφ’ όσον νιώθουμε ότι είναι το σωστό για μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, συνεχίζετε να κάνετε παιχνίδι κι εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Αν, μάλιστα, είναι ερωτικός, το... έργο σας θα είναι πολύ εύκολο.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, ώστε να περάσει το δικό σας και χωρίς να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι ή τη σχέση σας. Όσο πιο ανυποχώρητοι και απόλυτοι είστε, τόσο θα προκαλείτε τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Κριοί και Ζυγοί η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας, στην παρούσα φάση, είναι λίγες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved