Ζώδια Σήμερα 08/04: Η Ροζ Υπερπανσέληνος στον Ζυγό φορτίζει το κλίμα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 08/04: Η Ροζ Υπερπανσέληνος στον Ζυγό φορτίζει το κλίμα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 08 Απριλίου

Σήμερα έχουμε τη Ροζ Υπερπανσέληνο στον Ζυγό που θα μας προσφέρει ένα πανέμορφο θέαμα, από την άλλη όμως αρκετή θα είναι και η ένταση μέσα μας. Οι εσωτερικές μας συγκρούσεις, τόσο με μας τους ίδιους και τα «κουσούρια μας», όσο και με ό,τι αφορά στους ανθρώπους γύρω μας και τις σχέσεις μας μαζί τους θα είναι μεγάλες, γι’ αυτό και είναι δύσκολο το να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις δικές μας ανάγκες και τα θέλω τους. Οι αντιδράσεις, οι απαιτήσεις και οι εγωισμοί που θα υπάρξουν θα φορτίσουν το ήδη τεταμένο κλίμα, αλλά το μυστικό είναι να βρούμε τη χρυσή τομή, να γεφυρώσουμε τις διαφορές, όχι να μεγαλώσουμε το χάσμα. Εδώ όμως, θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί, για να μην κάνουμε υπερβολικές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς στο όνομα της «ειρήνης» γιατί τότε θα είμαστε εμείς αυτοί που θα βγουν χαμένοι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, είστε οι πρωταγωνιστές γι’ αυτό πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς δισταγμούς και ανασφάλειες να πάρετε πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν την ισορροπία μέσα σας και στις σχέσεις σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, να είστε προετοιμασμένοι γιατί μπορεί να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα πάτε να λύσετε, αν το ύφος ή οι αντιδράσεις σας είναι έντονες. Εγωισμοί, όταν «καίγεται» το σύμπαν σας, δε χωράνε!

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες φλερτάρετε με την υπερβολή και ενδεχομένως να ξεφύγετε από τα πλάνα σας, βάζοντας σε κίνδυνο την καρδιά και την τσέπη σας. Τίποτα δεν εγγυάται μια απροβλημάτιστη και χαλαρή συνέχεια.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved