Ζώδια Σήμερα 06/04: Να είσαι ρεαλιστής, αλλά μη χάνεις την αισιοδοξία σου

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/04: Να είσαι ρεαλιστής, αλλά μη χάνεις την αισιοδοξία σου

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 06 Απριλίου

Η Σελήνη στην Παρθένο θα καταφέρει να μας κρατήσει προσγειωμένους στην πραγματικότητα και να μας προτρέψει να δούμε το κάθε τι μέσα από το πρίσμα της λογικής. Μετρώντας τα υπέρ και τα κατά κάθε κατάστασης και ανάλογα να κινηθούμε ή να επιλέξουμε θα μας είναι πιο εύκολο να ηρεμήσουμε. Κάποιες λεπτομέρειες μάλιστα θα μας βοηθήσουν αρκετά στην τελική επιλογή. Με την ευνοϊκή της όψη με τον Δία στον Αιγόκερω θα είμαστε πιο αισιόδοξοι, όχι όμως και λιγότερο ρεαλιστές, ενώ θα έχουμε και θετικά αποτελέσματα ή ευχάριστα γεγονότα, που αν και μικρά, θα μας φτιάξουν τη μέρα. Επιπλέον, ίσως φάμε ή πιούμε λίγο παραπάνω, απολαμβάνοντας όσα έχουμε στη διάθεσή μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι θα είναι ένα όμορφο ξεκίνημα της εβδομάδας και η αλήθεια είναι ότι σας χρειάζεται μια τονωτική ένεση για να μην χάσετε το κουράγιο σας.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες αν κινείστε χωρίς πλάνο, το πιο πιθανό είναι να χάσατε τα αβγά και τα καλάθια από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που θα μαζευτούν.

Λέοντες και Υδροχόοι πρώτα καλύψτε τις πρακτικές ανάγκες σας και μετά τις υπόλοιπες. Έτσι κι αλλιώς οι επιλογές σας είναι περιορισμένες.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved