Ζώδια Σήμερα 05/04: Συμμάζεμα του χώρου και των συναισθημάτων μας

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 05/04: Συμμάζεμα του χώρου και των συναισθημάτων μας

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 05 Απριλίου

Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει την ανάγκη μας για τακτοποίηση, οργάνωση, συμμάζεμα και γενική καθαριότητα και απολύμανση, που πλέον έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όμως όχι μόνο του χώρου μας, αλλά και των συναισθημάτων μας. Κάθε τι στη ζωή μας το θέλουμε στη... θέση του, οπότε είναι πιθανό να γίνουμε πιο αναλυτικοί, να ψειρίζουμε τα πράγματα και να εμμένουμε σε λεπτομέρειες και να κάνουμε συγκεκριμένα πλάνα. Ωστόσο, πολλά θα μας διαφύγουν ή θα ξεχάσουμε, αφού κάποια στιγμή ο Ποσειδώνας θα αντιδράσει στην τάξη και την εμμονή της να ξέρει το κάθε τι πού πηγαίνει και τι σημαίνει, θολώνοντας τα νερά, οπότε αρκετά από αυτά που σκεφτόμαστε ή κάνουμε δε θα είναι δε θα είναι παντελώς άσκοπα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι χαλαρώστε, απολαύστε την Κυριακή σας, χωρίς να σας πιάνει ο γνωστός ψυχαναγκασμός και η μικροβιοφοβία σας! Είστε τόσο επιμελείς που δε σας ξεφεύγει τίποτα.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας σας θα το καταναλώσετε με δουλειές και μαγειρέματα, φροντίδα στα φυτά και τα ζώα σας, με αποτέλεσμα να εξοντωθείτε και να μην προλάβετε να ξεκουραστείτε.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι δεν μπορείτε να είστε τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι συνέχεια! Είπαμε συνετοί και προσεκτικοί με τα χρήματα και τα αισθήματά σας, αλλά όλα έχουν ένα όριο...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved