Ζώδια Σήμερα 01/04: Τίποτα δε θυμίζει τα παλιά

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/04: Τίποτα δε θυμίζει τα παλιά

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 01 Απριλίου

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο καλωσορίζουμε τον Απρίλιο και η νοσταλγία μας για τις παλιές καλές μέρες είναι έντονη. Πρωταπριλιά κάναμε τις φάρσες μας, γελούσαμε με το πώς την πάταγε ο κάθε ανυποψίαστος ή αφηρημένος, ενώ ως δεύτερος μήνας της άνοιξης, μας γέμιζε ευφορία και αισιοδοξία. Ωστόσο, τίποτα στην καθημερινότητά μας δε θυμίζει τα παλιά, αφού η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει τελείως κι αυτό είναι κάτι που συναισθηματικά θα μας ρίξει. Όμως είναι και μια στιγμή που θα πρέπει να σταθούμε και να αναρωτηθούμε τι είναι πιο σημαντικό. Για τους περισσότερους η απάντηση είναι μία: οι δικοί μας άνθρωποι, η οικογένειά μας ή αυτούς και αυτές που θεωρούμε «οικογένεια», το χαμόγελό τους, η αγκαλιά τους κι όσο τους έχουμε δίπλα μας, μαζί μας και υγιείς, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην ξεπερνιέται. Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι, ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός θα είναι κυρίαρχα στοιχεία πάνω σας, όμως είστε μέσα στη γλύκα, οπότε εύκολα κερδίζετε προσοχή και καρδιές. Αν ελέγξετε και την κυκλοθυμία, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αρχίζετε τη μουρμούρα και σκαλίζετε τα περασμένα. Το τι ίσχυε στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας είναι «ιστορία». Τώρα τι γίνεται είναι το θέμα.

Δίδυμοι και Τοξότες μια ανησυχία για τα οικονομικά σας θα την έχετε, όμως η κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών είναι πιο επιτακτική από ό,τι των υλικών σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved