Ζώδια Σήμερα 28/03: Κάνε συμφέρουσες επιλογές!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 28/03: Κάνε συμφέρουσες επιλογές!

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Μαρτίου

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, σήμερα, κάνει δύο θετικές όψεις, αρχικά με τον Δία και έπειτα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Από τη μια, λοιπόν, θα φέρει τύχη και ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τόσο το επίπεδο της ζωής μας, όσο και τα ερωτικά μας. Ίσως πάρουμε δώρα, bonus ή χρήματα, θα έχουμε και τα τυχερά μας, κυρίως όμως θα έχουμε αισιόδοξη στάση και θα αναπτερωθεί το ηθικό μας! Από την άλλη, ξυπνούν τα βαθύτερα αισθήματά μας, γινόμαστε παθιασμένοι, απόλυτοι και δύσκολοι ως προς την ικανοποίησή μας. Το σίγουρο είναι ότι θα κοιτάξουμε το «συμφέρον» μας και οι επιλογές μας θα βασίζονται πάνω εκεί και σε ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι και Ταύροι, κρατάτε την τύχη στα χέρια σας, οπότε, αν θέλετε κάτι πολύ στην προσωπική σας ζωή, ζητήστε το. Κανείς δε θα σας αντισταθεί και σίγουρα θα δε σας χαλάσει χατίρι!

Υδροχόοι, Λέοντες και Σκορπιοί, είστε απόλυτοι, πεισματάρηδες και θέλετε να περάσει πάση θυσία το δικό σας, ωστόσο, θυμηθείτε ότι αν κι η άλλη πλευρά έχει τις ανάλογες απαιτήσεις, θα φάτε τα μουστάκια σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, ξεκολλήστε, αλλάξτε μυαλά και κυρίως σταματήστε να θεωρείτε ότι μόνιμα σας «χρωστούν». Το πάρε-δώσε ισχύει για όλες τις σχέσεις σας. Αν δεν τηρείται, τότε αργά ή γρήγορα θα χαλάσουν.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, για εσάς είναι μια μάλλον τυχερή ημέρα, με αρκετές ευκαιρίες τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και να κοιτάξετε πρωτίστως τι σας συμφέρει περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved