Ζώδια σήμερα 26/03: Μετρίασε τον εγωισμό και το πείσμα σου!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 26/03: Μετρίασε τον εγωισμό και το πείσμα σου!

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 26 Μαρτίου

Μέχρι νωρίς το απόγευμα, η Σελήνη στον Κριό θα μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε, έστω και με το ζόρι, προκειμένου να κάνουμε πράγματα. Το άραγμα και η χαλάρωση δεν υπάρχουν καν στο λεξιλόγιό μας και εννοείται ότι μέσα στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια όπως είμαστε δε αποκλείονται και... χοντράδες ή το να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο και να το συνειδητοποιήσουμε μετά.

Μόλις πατήσει το ποδαράκι της η Σελήνη στον Ταύρο, θα συγκρουστεί με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οπότε έως το βράδυ θα είμαστε βαριά διάθεση. Πράγματα που θέλαμε δε θα γίνουν, θα μείνουμε με το παράπονο και το μόνο που θα... περισσεύει είναι οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και τα στενόχωρα συναισθήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, η σεξουαλικότητα και ο δυναμισμός σας κάνει τον κάθε στόχο σας να φαίνεται ακόμα πιο εύκολος. Ωστόσο, μετριάστε τον εγωισμό και την υπεροψία σας γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι τα αποθέματα της υπομονής σας εξαντλούνται και είστε στο τσακ να «πλακωθείτε» με την παραμικρή αφορμή ή παρέμβαση στην προσωπική σας ζωή.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αναγκάζεστε να δεχτείτε πράγματα ή να κάνετε ό,τι απαιτείται κι όχι ό,τι επιθυμείτε στη σχέση ή το σπίτι σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved