Ζώδια Σήμερα 10/03: Κάνε κι εσύ ένα βήμα πίσω

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/03: Κάνε κι εσύ ένα βήμα πίσω

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 10 Μαρτίου

Με τη Σελήνη να περνά στον Ζυγό, θα έχουμε έντονη τη διάθεση να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας, να βρούμε τη χρυσή τομή, να γεφυρώσουμε χάσματα, έτσι ώστε να διατηρηθούν οι ισορροπίες και το αρμονικό κλίμα με τους γύρω μας. Η χρήση της «διπλωματίας» είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις στις σχέσεις, ενώ θα βοηθήσει πολύ στο να δείξουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε για να βρεθεί μια λύση για όσα θέματα μας απασχολούν, χωρίς εγωισμό και ανταγωνιστικές τάσεις. Πάντως τα κομπλιμέντα και οι ευγένειες θα δίνουν και θα παίρνουν, ενώ το ενδιαφέρον μας θα στραφεί και προς τον καλλωπισμό και την ενίσχυση της εικόνας μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, με τη γοητεία σας και το στιλ σας, ανοίγουν πόρτες. Αρκεί να μπείτε σε ένα χώρο ή να κυκλοφορήσετε και αμέσως αρκετά κεφάλια θα στραφούν προς εσάς.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πιο δύσκολο είναι να «διατηρήσετε» την ειρήνη, από το να κάνετε πόλεμο. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας και να δείξετε πνεύμα συμβιβαστικό, προκειμένου να υπάρχει ηρεμία στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας.

Παρθένοι και Ιχθύες, ευνοείστε ερωτικά και οικονομικά. Κάντε τις επαφές σας, τις… δημόσιες σχέσεις σας, ενισχύστε την εμφάνισή σας και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved