Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/11

Σελήνη στην Παρθένο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19 έως 21/11

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα πανοραμικό διήμερο με εξαίσιες εναλλαγές, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, 20’ λεπτά τα μεσάνυχτα, σήμερα 19/11.

Το γήινο πρακτικό και εντυπωσιακό τρίγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 4:49 το πρωί, δεν μπορεί λόγω ώρας να μας εξυπηρετήσει με τις άκρως ευεργετικές του δυνάμεις. Ωστόσο η επιρροή του καταγράφεται ως μια θετικότατη επίδραση ως το μεσημέρι, που μοιράζει γενναιόδωρες ευκαιρίες.

Στις 7:12 το πρωί η σύνοδος με τον Άρη, μπλοκάρει τις κινήσεις μας με μια παρεμβολή που δημιουργεί εκνευρισμό και καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί ως το μεσημέρι στις εμπορικές συναλλαγές μας και σε οποιαδήποτε ενέργεια που χρειάζεται διευθέτηση. Υποθέσεις με εφορία, έγγραφα, υπογραφές, τράπεζες, νομικές υποθέσεις, μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν λόγω απροσεξίας και αποσυντονισμού.

Στις 10:33 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα μας προμηθεύσει ως το απόγευμα με αντοχή, αναλυτική ικανότητα που εμβαθύνει, εκλύοντας παράλληλα συναισθηματική δύναμη που απογειώνει την ισχύ μας, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Ως το βράδυ η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να οργανώσουμε τις δουλειές μας, να βάλουμε σε τάξη τις εκκρεμότητές μας χωρίς να ξεμυαλιζόμαστε και να ενθουσιαζόμαστε και χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα μοιάζουμε πεζοί και άχρωμοι.

Στις 20/11 στις 8:50 το πρωί, η μέρα ξεκινά με το τετράγωνο με τον Ερμή γεγονός όχι και τόσο ευχάριστο αν έχουμε προγραμματισμένα ραντεβού. Η υπερένταση και το άγχος εναλλάσσονται με εκνευρισμό και δεν θα υπάρχει ψυχραιμία, εφόσον θα μας ενοχλεί ακόμα και ο βήχας του διπλανού μας. Ως το μεσημέρι καλό θα ήταν να αποφύγουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί να εκπληρωθεί.

Στις 14:55 το τετράγωνο με την Αφροδίτη συνεχίζει να εξαντλεί τα νεύρα μας ως το βράδυ, με τη διαφορά πως μας προτρέπει να τα εξαγοράσουμε με κάθε είδους σπατάλη. Το πιθανότερο είναι να καταναλώσουμε χρήματα και συναισθήματα προκειμένου να αισθανθούμε λίγο πιο βολικά και να εξευμενίσουμε το θυμό και τη δυσφορία.

Στις 21/11 21’ μετά τα μεσάνυχτα κορυφώνεται το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από αργά το απόγευμα καλμάροντας τη διάθεση και αναζωογονώντας σώμα και πνεύμα, που επιζητούν μια μορφή ψυχαγωγίας για να χαλαρώσουν. Ιδανικό βράδυ για σινεμά, εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις που θα απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Στις 3:17 το πρωί η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό σαν ένας καλός ακροατής με ειρηνοποιές διαθέσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved