Ζώδια σήμερα 08/03: Απότομο... ξύπνημα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 08/03: Απότομο... ξύπνημα!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 8 Μαρτίου

Η Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και σίγουρα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουμε ζήσει. Από τη μια έχουμε τον Ήλιο να συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενισχύοντας τον ρομαντισμό και την ονειροπόλα μας διάθεση και σπρώχνοντάς μας να ομορφύνουμε τη ζωή μας, να απαλύνουμε εντάσεις και αντιπαλότητες και να είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε και να παρηγορήσουμε. Κι ενώ αφήνουμε τη φαντασία μας να μας παρασύρει, έρχεται η Αφροδίτη που συναντά τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργώντας μας την τάση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να ανανεωθούμε σε εμφάνιση αλλά και νοοτροπία και να κάνουμε την έκπληξη. Πειραματισμοί, ρίσκα, φρέσκιες εμπειρίες αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες που θα ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάστασή μας είναι στο πλάνο, ενώ θα έχουμε μια ακατανίκητη έλξη για το διαφορετικό, το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας, ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο. Πιστέψτε το και κάνετε ό,τι σας λέει η διαίσθησή σας!

Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι το προφανές δεν είναι πάντα αληθινό! Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για τυχόν πλάνες και ψευδαισθήσεις. Είναι πιθανό να και πέσετε θύματα της ευαισθησίας σας.

Ταύροι προκαλείτε, εκπλήσσετε ευχάριστα και ξεχωρίζετε. Από μια… καραμπόλα του σύμπαντος, είναι πιθανή η εισβολή του έρωτα στη ζωή σας και σε φάση που δεν το περιμένατε!

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, τολμήστε και κάντε την έκπληξη, πριν εκπλαγείτε άσχημα. Να ξέρετε, ωστόσο, ότι μια κρίση θα την πάθετε και θα κάνετε την επανάστασή σας, ανατρέποντας μια κατάσταση!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, απρόσμενες θα είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε λεφτά από το πουθενά.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved