Ζώδια σήμερα 07/03: Η υπερβολική σιγουριά μπορεί να σε χαντακώσει

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/03: Η υπερβολική σιγουριά μπορεί να σε χαντακώσει

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 7 Μαρτίου

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στον Λέοντα, δίνοντάς μας αυτοπεποίθηση, αίσθηση υπεροχή και φλογερό ταμπεραμέντο. Η ανάγκη μας να ξεχωρίσουμε και να τραβήξουμε το ενδιαφέρον πάνω μας θα είναι έντονη, ωστόσο, με την αντίθεσή με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά και τα λόγια μας, αφού η υπερβολική σιγουριά μας ενδεχομένως να μας χαντακώσει. Είναι απαραίτητο να κρύψουμε κάποιες αδυναμίες μας και φυσικά να εκτεθούμε τόσο όσο χρειάζεται, αποφεύγοντας υπερβολές που θα δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις. Είναι πιθανόν επίσης συναισθήματα και σκέψεις του παρελθόντος να βγουν και πάλι στην επιφάνεια, προκαλώντας δυσαρέσκεια και εντάσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αλαζονικές ή εγωιστικές συμπεριφορές, που ενδεχομένως να έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε ψύχραιμα, μπας και λυθούν τα ζητήματά σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δε χρειάζεται να κάνετε πολλά για να εντυπωσιάσετε! Αρκεί να έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Όλα τα άλλα είναι άσκοπα. Πιθανή είναι και μια κρούση από πρώην, που θα σας αιφνιδιάσει.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved