Ζώδια Σήμερα 02/03: Πετάμε χαρταετό

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 02/03: Πετάμε χαρταετό

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 2 Μαρτίου

Καθαρά Δευτέρα σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους μας σπρώχνει να βγούμε έξω και να χαρούμε τη μέρα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να φάμε τα σαρακοστιανά εδέσματα, να πιούμε και να χαρούμε. Να γίνουμε πιο ανέμελοι, να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε για το αύριο και να ευχαριστηθούμε το «τώρα». Μια μικρή προσοχή χρειάζεται στην κατανάλωση θαλασσινών, καθώς το τετράγωνό της κάποια στιγμή με τον Ποσειδώνα παραπέμπει και σε τροφικές δηλητηριάσεις. Γι’ αυτό, αν γευματίσουμε εκτός σπιτιού, ας προτιμήσουμε ένα μέρος που έχουμε ξαναπάει και γνωρίζουμε την ποιότητα των φαγητών του. Καλή Σαρακοστή!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι, είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας, οπότε φροντίστε όχι μόνο να καλοπεράσετε, αλλά να εκμεταλλευτείτε και την εύνοιά σας για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η επιτυχία πάντως δεν αργεί.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, το θέμα είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη εγωισμούς και ξεροκεφαλιές και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κι αν δείτε ότι επιμένουν πολύ στις απόψεις τους, δε χάθηκε κι ο κόσμος να κάνετε τα στραβά μάτια μια μέρα…

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μην αγχώνεστε! Περάστε όμορφα και αφήστε τα οικονομικά άγχη στην άκρη. Στα ερωτικά, τώρα που γυρίζει, κάντε τις κινήσεις σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved