Ζώδια Σήμερα 01/03: Πρωτομηνιά μέσα στο ξεφάντωμα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 01/03: Πρωτομηνιά μέσα στο ξεφάντωμα

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 1 Μαρτίου

Καλωσορίζουμε τον Μάρτιο, με τη Σελήνη, που θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στον Ταύρο. Όλα δείχνουν ότι η τελευταία Κυριακή της αποκριάς θα είναι μέσα στο κέφι και τη χαρά. Εννοείται ότι κύριο μέλημά μας είναι το άραγμα και η καλοπέραση και θα το πετύχουμε. Το βράδυ, περνώντας η Σελήνη στους Διδύμους, η διάθεσή μας να βγούμε και να ξεφαντώσουμε, καθώς η αυριανή μέρα είναι αργία, θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Κάποια προβλήματα συνεννόησης ή αλλαγής πλάνων είναι επίσης πιθανά, αφού, ο Ερμής, ως ανάδρομος, θα κάνει μαζί της τετράγωνο. Όμως, για να μη χαλαστούμε, καλό θα ήταν να είμαστε πιο ευέλικτοι και να μην κολλήσουμε σε ένα πρόγραμμα. Καλό μήνα!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι και Δίδυμοι, πρωτοστατείτε σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σας. Ευχαριστηθείτε το και φροντίστε να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες κάντε και λίγο τα στραβά μάτια στους ανθρώπους σας και μην αρπάζεστε σε ό,τι λένε ή προτείνουν. Πρωτομηνιά είναι, τελευταία Κυριακή της αποκριάς, μη χαλάτε τις καρδιές σας για ασήμαντα πράγματα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είτε είστε εντός είτε εκτός πόλης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ωραία, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και πολύ πιθανό, αν είστε κι ελεύθεροι, να παίξει και φλερτάκι!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved