Ζώδια Σήμερα 27/02: Τώρα κι ό,τι γίνει!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/02: Τώρα κι ό,τι γίνει!

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου

Σελήνη και Αφροδίτη, σήμερα, συμπορεύονται στον Κριό, δίνοντάς μας έντονη ενέργεια, διάθεση για δράση και μεγάλη σεξουαλικότητα. Βγάζουμε δυναμισμό, σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε όσα ποθούμε, ενώ ενδοιασμοί κι αμφιβολίες θα πάρουν την... άγουσα για τα αποδυτήρια. Η παρόρμηση μας καθοδηγεί, τα συναισθήματα μας καίνε και μας σπρώχνουν στο να δραστηριοποιηθούμε, οπότε με ιδιαίτερη ευκολία θα κυνηγήσουμε ή θα διεκδικήσουμε όσα θέλουμε, αδιαφορώντας τελείως για τις συνέπειες. Η υπομονή είναι ανύπαρκτη και δεν αναβάλουμε τίποτα, τώρα ό,τι γίνει!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί δείχνετε τη δύναμή σας, τρίζετε τα δόντια και δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με την έντονη σεξουαλικότητα σας χρήζουν πρωταθλητές της ημέρας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η δράση θα φέρει την αντίδραση και θα διαδραματιστούν σκηνές απείρου κάλλους στη δουλειά ή το σπίτι σας, με την τελική επικράτηση να είναι αβέβαιη.

Παρθένοι και Ιχθύες κάθε ενέργεια που γίνεται κάτω από συναισθηματική διέγερση, είναι παρακινδυνευμένη, γι’ αυτό είτε πρόκειται για τα ερωτικά είτε για τα οικονομικά σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved