Ζώδια Σήμερα 26/02: Εκφράσου ελεύθερα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 26/02: Εκφράσου ελεύθερα

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής στους Ιχθύς, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, κάνει εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, καλώντας μας να επιταχύνουμε και εμείς τους ρυθμούς μας, να βγούμε, να επικοινωνήσουμε με κόσμο, να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις μας και να εκφράσουμε αυθόρμητα τις ιδέες και τις απόψεις μας, χωρίς φόβο ή δισταγμό. Ωστόσο, οι γκάφες λόγω παρόρμησης θα είναι αρκετές, ενώ μπορεί να μας ξεφύγουν πράγματα που δε θέλαμε να πούμε. Αλλά, είναι και μια θαυμάσια ευκαιρία να λύσουμε παρεξηγήσεις, με μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης ή να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που μας είχε παιδέψει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Αιγόκεροι, μπορεί να συναντήσετε παλιούς γνωστούς σας αλλά και έρωτες, όπως επίσης και να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που καιρό τώρα θέλατε αλλά δε σας είχε δοθεί η ευκαιρία.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, βατραχάκια πετάτε από το στόμα σας κι αντί να λύσετε προβλήματα, τα κάνετε χειρότερα. Προσοχή λοιπόν και στο τι και στο πώς λέτε το οτιδήποτε.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί, μπορεί να ξεδιαλύνετε σήμερα το τοπίο στα ερωτικά σας ή να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούσαν. Θετικές είναι και οι εξελίξεις σε μια οικονομική σας υπόθεση.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved