Ζώδια Σήμερα 25/02: «Χάνεσαι» γιατί ρεμβάζεις...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 25/02: «Χάνεσαι» γιατί ρεμβάζεις...

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιος στου Ιχθύς, καλώντας μας να πατήσουμε το «pause» σε εντάσεις και αντιπαλότητες και να βγάλουμε αγάπη, συμπόνια και δοτικότητα. Φαντασία, όνειρα, διαίσθηση, διάθεση προσφοράς και έμπνευση, όλα θα είναι έντονα, ενώ αναζητούμε την εσωτερική μας γαλήνη και την ηρεμία του νου. Θα έχουμε βέβαια κι ένα «χάσιμο», μια αφηρημάδα, μια τάση αδράνειας ή απόσυρσης στο δικό μας κόσμο, κάτι που όσον αφορά στις μετακινήσεις και την επικοινωνία μας μπορεί να προκαλέσει αρκετά μπερδέματα, καθυστερήσεις και ασυννενοησία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ευνοείστε στις προσωπικές και ερωτικές σας υποθέσεις, οπότε βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό και μαγέψτε με την παρουσία σας.

Παρθένοι αποδεχτείτε τη συναισθηματική σας πλευρά, αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σας και μη νιώθετε τύψεις, αν έχετε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Σας χρειάζεται!

Τοξότες και Δίδυμοι υπάρχουν κι έμμεσοι τρόποι για να επιλύσετε τα οικογενειακά ή επαγγελματικά σας θέματα. Βρείτε τους!

Λέοντες και Υδροχόοι ένα... σύννεφο θα υπάρχει πάνω από τα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved