Ζώδια Σήμερα 23/02: Εμπνεύσεις, τύχη και σπατάλες!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 23/02: Εμπνεύσεις, τύχη και σπατάλες!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μας καλεί να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή μας, δίνοντάς μας για εφόδια έμπνευση, φαντασία, θετική ενέργεια, όραμα και ελπίδα. Μας προτρέπει να ακολουθήσουμε την καρδιά μας και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Και αν έχουμε πίστη δυνατή, τίποτα δεν είναι απίθανο ή ανέφικτο. Από την άλλη, σήμερα έχουμε και την Αφροδίτη στον Κριό να τετραγωνίζεται με τον Δία στον Αιγόκερω, που ναι μεν θα φέρει ευκαιρίες και «σκανδαλώδη» τύχη σε κάποιους, ωστόσο είναι και μια μέρα γεμάτη επιπολαιότητα, υπερέκθεση, υπερενθουσιασμό και υπεραισιοδοξία. Γενικά, θα επικρατεί μια υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες χρημάτων, αλλά και αρκετές χαζομάρες, ακόμα και σε απιστία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες σας δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να πετύχετε προσωπικές σας επιδιώξεις. Εκμεταλλευτείτε την και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες όσο κοιτάτε το δέντρο, χάνετε το δάσος. Για να βγείτε από τα αδιέξοδα και να λύσετε τα προβλήματά σας, θα πρέπει να αποκτήσετε συνολική εικόνα.

Σκορπιοί, Ταύροι και Καρκίνοι όλα τα βέλη δείχνουν προς την κατεύθυνση της καρδιάς, ακολουθήστε τα και θα σας βγάλουν σε ερωτικό... ξέφωτο.

Λέοντες και Υδροχόοι οι επιθυμίες σας είναι σαν τις μέρες. Η μία φεύγει κι η άλλη έρχεται. Αφήστε τις να σας συνεπάρουν, ταυτόχρονα όμως πράξτε κιόλας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε εύνοια, αλλά από απροσεξία ή υπερβολική αυτοπεποίθηση, μπορεί να χάσετε πραγματικές ευκαιρίες, να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα ή να σας δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved