Ζώδια σήμερα 14/02: Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σέξι!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 14/02: Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σέξι!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Ημέρα των απανταχού ερωτευμένων σήμερα και οι ουρανοί θα κάνουν το χατίρι σε όσους/ες θέλουν να γιορτάσουν με το ταίρι τους τον Άγιο Βαλεντίνο, καθώς θα υπάρχει διάχυτο το ερωτικό και σεξουαλικό στοιχείο στην ατμόσφαιρα, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Το πάθος, το μυστήριο και τα βαθιά αισθήματα κυριαρχούν και η νύχτα φαντάζει καυτή, οπότε και οι μόνοι/ες ίσως έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Από την άλλη, η θέληση και η αποφασιστικότητα που θα βγάλουμε για ό,τι θέλουμε να κατακτήσουμε θα είναι μεγάλη, οπότε, το πιο πιθανό είναι να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, εσείς κάνετε παιχνίδι σήμερα κι εννοείται ότι θα το χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε για να επιτύχετε τον όποιο στόχο σας. Πάντως αν είναι ερωτικός, δε θα δυσκολευτείτε καθόλου.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, υπάρχουν έμμεσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε, για να περάσει το δικό σας και χωρίς να κοπιάσετε, αρκεί βέβαια να πείσετε με τα επιχειρήματά σας.

Κριοί και Ζυγοί η σεξουαλική σας διάθεση είναι μεγάλη, ικανοποίηση όμως δεν έχετε, ίσως γιατί οι διαθέσιμες επιλογές σας δεν είναι και τόσο της προκοπής.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved