Ζώδια Σήμερα 12/02: Γοητευτικές παρουσίες και ερωτικές προσεγγίσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/02: Γοητευτικές παρουσίες και ερωτικές προσεγγίσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη πια στον Ζυγό να κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η Τετάρτη θα ξεχειλίζει από γοητεία και ερωτισμό. Η εξωτερική μας εικόνα θα έχει μεγάλη σημασία, ίσως και παραπάνω απ’ όσο θα ‘πρεπε γιατί θέλουμε να αρέσουμε αλλά και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Γι’ αυτό μπορεί να το παρακάνουμε με αγορές καλλυντικών ή ρούχων ή ό,τι αναδεικνύει την εμφάνισή μας. Πάντως, το φλερτ, τα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα θα δίνουν και θα παίρνουν, ακόμα και για καθαρά κοινωνικούς λόγους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί δίνετε μαθήματα στιλ και γοητείας. Δε χρειάζεται να κάνετε το παραπάνω, απλά να βρεθείτε σε έναν χώρο και αυτόματα θα γίνετε το επίκεντρο. Εκμεταλλευτείτε τα χαρίσματά σας και μη σας πιάνει αναποφασιστικότητα.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα σας γίνει σχεδόν εμμονή το να ομορφύνετε τον χώρο σας, οπότε δε θα αρκεστείτε μόνο στις δουλειές του νοικοκυριού. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή αλλαγές στη διάταξη που σας ικανοποιούν αισθητικά. Δείξτε όμως τον ίδιο ζήλο και στις σχέσεις σας.

Παρθένοι και Ιχθύες θα βρείτε ευκαιρία να κάνετε κάποιες προσωπικές αγορές που θέλατε, οι οποίες θα απογειώσουν το στιλ σας. Δείξτε και την ανάλογη αυτοπεποίθηση όμως, γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved