Ζώδια σήμερα 07/02: Φωτιά στα κόκκινα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια σήμερα 07/02: Φωτιά στα κόκκινα

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη, σήμερα το βράδυ, μπαίνει στον Κριό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στην ερωτική μας ζωή. Χαρακτηριστικά της... γνωρίσματα είναι η έντονη σεξουαλικότητα, ο δυναμισμός και ενθουσιασμός, αλλά και το πέρασμα στη δράση, αν θέλουμε να βρούμε την ευτυχία. Μας προτρέπει να διεκδικήσουμε όποιον/α θέλουμε, χωρίς να κολλάμε πουθενά. Να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, αποφασιστικοί, αυθόρμητοι και ειλικρινείς, δίνοντας σημασία στο πώς νιώθουμε «τώρα» κι όχι στο τι μας συμφέρει ή τι θα γίνει αύριο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, είστε ακαταμάχητοι, σέξι, γενικώς, στα high σας και εννοείται ότι στο ερωτικό παιχνίδι δεν έχετε αντίπαλο; Το αντίθετο φύλο φαίνεται να ανταποκρίνεται θερμά στο κάλεσμά σας, οπότε «καλό βόλι»!

Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θέλετε να ανανεώσετε, να αλλάξετε, γενικώς να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Μέχρι εδώ όλα καλά, συζητήστε και με τους άλλους και μην τους τα παρουσιάζετε, φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων.

Παρθένοι και Ιχθύες αυξάνονται τα έσοδά σας και η λίμπιντό σας θα χτυπήσετε κόκκινο. Τώρα είναι η ώρα σας να σαρώσετε, αρκεί να παραμερίσετε τις αναστολές σας, να διεκδικήσετε και να ρισκάρετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved