Ζώδια Σήμερα 06/02: Μη συγκρίνεις το πριν με το τώρα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/02: Μη συγκρίνεις το πριν με το τώρα

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο από χθες τη νύχτα, πολλά θα είναι αυτά που θα ξαναθυμηθούμε, θα μας πιάσει μια νοσταλγική διάθεση για πρόσωπα και καταστάσεις και θα γεμίσουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Οι συγκρίσεις του παρόντος με το παρελθόν είναι αναπόφευκτες και η ζυγαριά ενδεχομένως να γύρει υπέρ του πρώτου, αν το τώρα δεν μας ικανοποιεί πλήρως, μας δημιουργεί ανασφάλεια ή έχει διαφοροποιηθεί τελείως. Οι στιγμές όμως είναι που φτιάχνουν ευχάριστες αναμνήσεις και αυτές πρέπει να δημιουργήσουμε με τα οικεία μας πρόσωπα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Καρκίνοι ζήστε το τώρα, απολαύστε το ενδιαφέρον που παίρνετε και αφήστε το «τότε που» γιατί αυτό πάει, πέρασε. Φρέσκα κουλούρια πουλά ο κουλουράς. Όσο κολλάτε στα παλιά, χάνετε τα καινούργια.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι επηρεάζεστε από το περιβάλλον ή τη σχέση σας και οι αποφάσεις σας παίρνονται με συναισθηματικά κριτήρια. Όμως χρειάζεστε αντικειμενική ματιά για να λύσετε διάφορα ζητήματά σας.

Δίδυμοι και Τοξότες ξαφνικά θα σας πιάσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σας, ίσως μάλιστα γίνετε πιο σφιχτοχέρηδες φοβούμενοι μην τυχόν και ξοδευτείτε άσκοπα. Μην ταράζεστε όμως, προσωρινό είναι...

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved